Bestel jouw exemplaar hier!

Nieuw

Emmetje en het plastic-avontuur

€ 24,95 € 19,95
Nieuw

Emmetje en het plastic-avontuur

€ 24,95 € 19,95

De tienjarige Emmetje kan haar ogen niet geloven als ze op woensdagmiddag na school een echte fee op haar schouder aantreft. Samen met haar hondje Beer wordt Emmetje die middag door Cora de fee meegenomen op een spannend, mooi, grappig en leerzaam avontuur. Zwemmend door de prachtige onderwaterwereld van Bali met al haar kleurrijke koraal en vrolijke zeedieren, en wandelend over het Zuid-Afrikaanse strand met pinguïns en wapperende palmbomen, leert Cora Emmetje en Beer wat er gebeurt met plastic als het niet netjes opgeruimd wordt. Ze leren over de gevolgen van het rondslingerende plastic voor de natuur, dieren en mens en werken samen om een schildpad te redden en een strand vol met plastic schoon te maken. Een vrolijk, positief en avontuurlijk boek met prachtige tekeningen over een meisje dat leert dat we goed moeten zijn voor de wereld, vooral omdat zij zo goed is voor ons!

De betoverende illustraties zijn gemaakt door Lidy de Koning! Voor elk boek dat verkocht wordt, gaat 1 EURO naar Plastic Soup Foundation.

 

Hardcover | geïllustreerd | 64 pagina's | ISBN 978-90-903491-8-3

 

Let op! Momenteel wordt het boek nog enkel geleverd binnen Nederland

Inkijkexemplaar

Neem hieronder alvast een kijkje!Reactie plaatsen

Reacties

A. Zand
2 jaar geleden

Een fantastisch boek met prachtige illustraties. Het verhaal loopt lekker en is niet belerend, maar vertelt kinderen op een leuke manier hoe om te gaan met afval en de effecten op ons planeet. Ik raad het aan voor jong en oud!

Pascale Korteweg
3 jaar geleden

Leuk!! Mooi!!Gefeliciteerd!! Xxx


Hoe beoordeel jij het boek?

Rating: 4.0666666666667 sterren
30 stemmen